Rólunk

DobDog

Egy olyan kutyás központot álmondtuk meg, ahol minden gazdi és kutya megtalálja azt, amire szüksége van. Sokszínű oktatást kicsiknek és nagyoknak, napközi felügyeletet és változatos spa szolgáltatásokat. A DobDog egy összesen 250 négyzetméteres, két szinten elterülő, napfényes, fűtött és légkondicionált hely, ahol minden a kutyákról szól. Mi nem szimplán szeretjük a kutyákat, hanem értünk is hozzájuk! Szakképzett csapatunkkal közös célunk az, hogy minden belvárosi gazdi számára egy megbízható hely legyünk, ahová kutyájával mindig szívesen visszajár tanulni, szórakozni, rehabilitálódni és szépülni. 

Virág Péter

Vezető tréner

Kutyakikepző és őrző-védő segéd vagyok. Alapengedelmességi egyéni és csoportos oktatást, BH vizsgára való felkészítést, örző-védő edzéseket tartok. Egyéni oktatás keretein belül minden olyan viselkedés problémával kapcsolatban állok rendelkezésedre, melyet csoportos óra keretein belül nem lehet megoldani, például szeparációs szorongás. 

Imádom a kutyákkal és a gazdikkal való közös munkát. Fontos számomra, hogy mindenki boldog legyen, így motiválható a legjobban a kutyus. Prioritást élvez nálam, hogy segítségemmel jobbá tegyem a gazdi és kutyája kapcsolatát.

Annaházi Katica

Vezető tréner

Kutyakiképző vagyok. 16 évesen kezdtem el menhelyen élő kutyákkal foglalkozni, őket tanítani, szocializálni. Ez indított el a tréneri pályán. Egyéni oktatás keretein belül kedvenc területeim közé tartozik az örökbefogadott kutyák rehabilitációja és a viselkedés zavaros kutyák terápiája, illetve a szeparációs szorongás kezelése, de bármilyen más probléma megoldásában szívesen segítek! Ezen felül találkozhattok velem a csoportos kölyök sulin, és felnőtt alapengedelmességi oktatásokon is.

Hiszem, hogy nincs rossz kutya, csak még nem találtuk meg a lelkéhez vezető utat.

Leszkovár Mónika

Tréner

Kutyakiképző vagyok. Születésem óta imádom a kutyákat. Gyerekként, illetve tinédzser koromban sokat önkénteskedtem menhelyeken is. A saját ebemmel való kapcsolat mélyítésére való törekvés indított el a tréneri pályán, mert amikor mi kaptunk segítséget, hogyan kezeljük a saját kutyánk problémáját, azzal az egész családunk élete lett boldogabb. Munkám során én is ezt szeretném adni a kutyusoknak és a gazdiknak. Hiszem, hogy minden kutya egy kis csoda, és a megfelelő útmutatással bármire képesek. Alapengedelmességi oktatással és viselkedési problémák kezelésével célom elérni, hogy kutya és ember a lehető legharmonikusabb kapcsolatban tudjon együtt élni hosszú boldog éveket.

Kristóf Nikoletta

Tréner

Kutyakiképző vagyok. Gazdiként saját tapasztalatból tudom és ismerem a kutyatartás nehézségeit annak minden szépségével együtt. Munkám során az a célom, hogy a gazdi- kutya páros összhangja megfelelő legyen, oktatva a kutyát, de oktatva emellett a gazdit is. Alapengedelmesség, szocializációs tréning, kutyás aktivitások (labdázás, agility, frizbi, szimat munka) alapjaival, túl sok vagy túl kevés önbizalommal rendelkező kutyusok és gazdáik oktatásában tudok szakmai segítséget nyújtani.

Mottóm, hogy tökèletes kutya nincs, de a kutya Neked lehet tökéletes.

Gál Enikő

Kutya masszőr

Terápiás kutyamasszőr vagyok. Az Ebcsont Masszázs Odu képzését 2019-ben végeztem el. A masszázs segít az időskori ízületi fájdalmak enyhítésében, mozgásszervi betegségek kezelésében, de a fentiek megelőzésére is alkalmas. A kutyák szeretik, ha maszírozzák őket. Én pedig azt szeretem, amikor örömmel jönnek hozzám masszázsra.

hu_HUMagyar
Scroll to Top